Cercador

 

Publica la teva crida

Heu de posar-hi el nom de la persona que atendrà les persones voluntàries interessades en aquesta crida i que els pugui donar tota la informació relacionada amb el voluntariat i la tasca que hauran de fer. Si no n’hi ha podeu indicar el nom de la persona que pugui donar informació correcta de la crida.
Heu d’indicar els que permetin contactar directament amb la persona responsable de la crida o, si escau amb l’espai web del projecte per al qual es fa la crida de voluntaris.
Heu d’indicar els que permetin contactar directament amb la persona responsable de la crida o, si escau amb l’espai web del projecte per al qual es fa la crida de voluntaris.
Cal indicar el número amb què es podrà contactar amb la persona responsable de la crida.
Trams horaris en què el responsable de la crida estarà localitzable.
Nom que identifica el tipus de voluntariat que es farà. Exemple: reforç escolar, treball comunitari, sensibilització ambiental, etc.
Explicació detallada sobre l’activitat o l’acció, les finalitats que té i les funcions i les tasques que es demanen als voluntaris. Exemple: cada any l’entitat participa a la Fira Solidària amb una parada petita de sensibilització en relació amb la solidaritat internacional (expliquem qui som, què fem, repartim fullets, passem els vídeos de l’estiu, etc.). Aquest any necessitem voluntaris per atendre l’espai perquè hem ampliat les activitats.
Cal indicar l’àmbit d’actuació de l’entitat a través del desplegable.
Cal indicar el lloc de l’activitat i no té perquè coincidir amb l’adreça de l’entitat. Podeu indicar la població, el barri, la zona, el país, etc.
Aquí podeu triar entre: • Puntual: és aquella que es realitza un cop (o dos) a l’any, o fins i tot de manera única, i/o en un període de temps breu però de manera intensiva. Exemple: participació en una fira, un casal d’estiu de deu dies de juliol, una diada commemorativa, etc. • Permanent: és aquella que es dóna al llarg d’un període de temps concret (un any) i de manera periòdica, (diària, un cop a la setmana, cada quinze dies, cada mes...). Exemple: classes d’alfabetització un cop a la setmana, neteja de rius un cop al mes, monitor d’esplai cada dissabte...
Heu d’indicar l’horari general de l’activitat que s’ha de desenvolupar. Exemple: de 16 a 21 hores.
Per donar informació sobre l’horari. Exemple: ds o dg (entre 10 i 21 h), o bé, dimecres, dijous i divendres.
Data màxima per rebre voluntaris. Si la crida és permanent podeu indicar com a data el final de l’any, i caldrà renovar-la, prèvia revisió per a l’any següent.
Cal indicar el nombre de voluntaris que demaneu.
Cal indicar l’estona concreta de dedicació del voluntari, per tant cal acotar l’horari de l’activitat, quin és el que demanem al voluntari. Exemple: dues hores setmanals, o bé torns de tres hores dins de l’horari indicat
Cal que detalleu els requisits i les característiques bàsiques que demaneu a les persones voluntàries. Exemple: persona de més de divuit anys, amb capacitat per poder ajudar a fer els deures escolars als infants. O bé més gran de vint-i-un anys, amb ganes d'implicar-se en un projecte col·lectiu i habilitats per treballar en equip.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat