Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

La Taula d’Entitats de Voluntariat de Granollers es reuneix a Can Jonch

07/02/2019

El passat dijous 31 de gener va tenir lloc a Can Jonch la primera reunió de treball del 2019 de la Taula d’Entitats de Granollers.

 

A la reunió es va presentar la memòria i valoració de l’any 2018 del Punt de Voluntariat. També va ser l’espai on les diferents entitats assistents van poder exposar les seves expectatives en relació amb el Punt de Voluntariat i els diferents objectius i accions de cara el 2019.

 

En aquest sentit la Taula d’Entitats de Granollers va acordar com a objectiu principal la promoció del voluntariat a la ciutat i s’ha emplaçat a una nova reunió per abordar aquesta qüestió el proper dimarts 26 de febrer.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència