Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

La Federació Catalana del Voluntariat Social presenta “El Manual de Gestió del Voluntariat”

27/12/2016

 

El passat 16 de desembre, la Federació Catalana de Voluntariat Social va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat a Barcelona.

El plat fort de l’acte va ser la presentació del “Manual de Gestió del Voluntariat”, un treball de més de 5 anys realitzat col·laborativament amb més de 50 entitats, membres de la FCVS, i un equip de redacció que s’ha dedicat a recollir les dades, estructurar-les i redactar-les. En definitiva, una eina de treball sorgida de la pròpia xarxa associativa i fruit de l’experiència i el coneixement.

Aquest manual neix com a resposta concreta, pràctica i propera a la voluntat expressada per les entitats de treballar conjuntament el tema de la gestió del voluntariat. Pretén ser una eina de suport per al treball de coordinació diari de les persones voluntàries de les entitats, així com, per esdevenir una ajuda en l’elaboració del pla de voluntariat, tal com estableix la Llei 25/2015, del 30 de juliol, del voluntariat i el foment de l’associacionisme, en l’Article 11 dels Deures de les entitats, apartat “A”.

Totes aquelles entitats que vulguin accedir a la guia poden descarregar-se el document a través del següent enllaç.

 

 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència