Cercador

 

Granollers, seu de la trobada dels Punts de Voluntariat de Catalunya

06/02/2019

El dimecres 30 de gener va tenir lloc a Can Jonch la darrere trobada de Punts de Voluntariat de Catalunya.

Granollers va ser la ciutat amfitriona d’aquesta jornada que organitza dues vegades l’any la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) per tal de compartir experiències i estratègies entre els més de 20 Punts de Voluntariat de Catalunya.

La trobada es va iniciar amb la benvinguda el Regidor de Participació Ciutadana el Sr. Rudy Benza i per part de la Generalitat la Sra. Araceli Crespo, responsable del Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat de la Subdirecció General de Cooperació Social i Voluntariat. A continuació es va fer una presentació de la ciutat de Granollers, de Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau i del Punt de Voluntariat, en funcionament des del 2014.

Es va comptar amb la presència de l’Alcalde el Sr. Josep Mayoral que va encoratjar les persones assistents a seguir treballant per promoure el voluntariat i el treball en xarxa. Seguidament es va dur a terme una reunió de treball per potenciar el voluntariat i compartir estratègies entre els diferents municipis participants. La jornada va finalitzar amb una visita al Refugi antiaeri de la ciutat i una explicació del bombardeig que va patir la ciutat fa 80 anys.

Aquí podeu consultar la notícia que ha penjat la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària sobre la Trobada a Granollers.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat