Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Exposició El voluntariat té un punt, tú tens un punt al Palau d'Esports

20/05/2017

El Palau d'Esports de Granollers acull l'exposició El voluntariat té un punt, tú tens un punt!, el cap de setmana 20-21 de maig, en el marc del Trofeu Coaliment,  XII Trobades d'handbol escolar.

L'exposició és una iniciativa de la Taula d'Entitats de Voluntariat de Granollers integrada per una quinzena d'entitats adscrites al projecte Punt de Voluntariat, amb seu a Can Jonch Centre de Cultura per la Pau (c/ del Rec, 19; tel. 93 842 68 34).

La mostra, eminentment gràfica i de caràcter divulgatiu, consta de sis plafons que expliquen els diferents àmbits del voluntariat: social, comunitari, cultural, educatiu, ambiental i solidaritat internacional. Al mateix temps, pretén donar una imatge general del perfil de persona que més s'adiu a cadascun d'aquests àmbits. L'objectiu principal de la mostra és el de despertar l'interès i la voluntat per comprometre's amb algun servei a la comunitat, posant l'accent en el valor afegit que això suposa per a les persones i el conjunt de la societat.

El Punt de Voluntariat de Granollers es tracta d'un servei orientat a promoure la cultura de la participació a través de la figura de persones voluntàries, vinculant les persones interessades a fer voluntariat amb alguna de les entitats sense ànim de lucre del municipi que desenvolupi projectes dins d'aquest àmbit.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència