Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Enquesta sobre les propostes formatives a voluntaris i voluntàries

21/03/2017

Amb l’objectiu de millorar les propostes formatives, la Direcció General d’Acció Cívica i Ciutadana (DGACC) obre una enquesta per tal de tenir informació sobre les temàtiques que més interessen a les persones que formen part en entitats de voluntariat i el món associatiu.

 Els cursos i les activitats formatives que es desenvolupen des de la DGACC estan destinades tant a voluntariat de base com a dirigents i responsables d'aquestes entitats i associacions.

L'Escola d'Estiu del Voluntariat és una activitat formativa que es porta a terme des de l'any 1996. Aquesta ofereix la possibilitat d'aprofundir en la formació dels diversos àmbits de l'acció voluntària, alhora que esdevé un espai d'intercanvi d'experiències per a totes les persones que, al llarg de l'any, duen a terme tasques de voluntariat en el marc d'una associació.

Us animem a totes i tots els voluntaris/es i entitats a contestar l'enquesta i així contribuïr a que la formació que s'ofereix s'ajusti més a les vostres necessitats.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència