Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

"El voluntariat té un punt, tu tens un punt" exposició al Centre Cívic Can Gili

19/11/2018

 En motiu del Dia del voluntariat, que és el proper 5 de desembre, el Centre Cívic Can Gili acull fins al dimecres 12 de desembre l'exposició "El voluntariat té un punt, tu tens un punt".  L'horari en el qual la podreu visitar és de dilluns a dijous de 16h a 21h i els divendres 17h a 21h.

El Dia del Voluntariat té com a objectiu donar a conèixer el voluntariat i animar diferents persones a participar en projectes de voluntariat, així com reconèixer la tasca voluntària de milers de persones al món.

A l'exposició el "Voluntariat té un punt, tu tens un punt" es poden veure diferents àmbits de voluntariat: comunitari, social, ambiental,..

Us recordem que si esteu interessades a dur a terme un voluntariat en el Punt de Voluntariat de Granollers us podem informar i orientar sobre les entitats sense ànim de lucre de Granollers que busquen persones voluntàries, ens podeu trobar a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau (c/del Rec número 19), els dimarts d'11h a 13h i els dijous de 16h a 18h, a través del telèfon 93 842 68 38 o del correu electrònic voluntariat@granollers.cat.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència