Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

El Dia Internacional del Voluntariat, té un punt

04/12/2018

El 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat i des del Punt de Voluntariat de Granollers el commemorem donant a conèixer què és el voluntariat i quines opcions hi ha la ciutat per ser voluntàri-a.

Per això hem organitzat diferents activitats; unes xerrades al Centre Vallès per promoure el voluntariat entre els joves i l’exposició «El voluntariat té un punt, tu tens un punt» que podreu veure el mateix dia al Centre Vallès i fins el 12 de desembre al Centre Cívic Can Gili.

Us animem a inscriure’us al nou butlletí del Punt de Voluntariat per estar informades de tots els temes relacionats amb el voluntariat a la nostra ciutat i especialment les crides de les entitats.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència