Cercador

 

El 3 de desembre celebrem el Dia del Voluntariat

02/12/2019

Del 2 al 13 de desembre, es podrà visitar al vestíbul del Centre Cívic Nord l’exposició «El voluntariat té un punt, tu tens un punt»

El 5 de desembre és el Dia Internacional del Voluntariat. Per tal de commemorar aquesta data, el Punt del Voluntariat i la Taula d’Entitats dels Voluntariat organitzen el dimarts 3 de desembre el Dia del Voluntariat. Es farà a les 19 h a la Sala Tarafa i serà un acte obert a la ciutadania on de donarà a conèixer l’experiència de diferents persones voluntàries amb l’objectiu de promoure el voluntariat.

A més, del 2 al 13 de desembre, es podrà visitar al vestíbul del Centre Cívic Nord l’exposició «El voluntariat té un punt, tu tens un punt». La mostra és una iniciativa de la Taula d’Entitats de Voluntariat de Granollers i consta de sis plafons que expliquen els diferents àmbits del voluntariat: social, comunitari, cultural, educatiu, ambiental i solidaritat internacional. Al mateix temps, pretén donar una imatge general del perfil de persona que més s’adiu a cadascun d’aquests àmbits. L’objectiu principal de l’exposició és el de despertar l’interès i la voluntat per comprometre’s amb algun servei a la comunitat posant l'accent en el valor afegit que això suposa per a les persones i el conjunt de la societat.

5 anys de Punt de Voluntariat 

El Punt de Voluntariat es va crear el setembre de 2014 i és un servei orientat a promoure la cultura de la participació a través de la figura de persones voluntàries, vinculant les persones interessades a fer voluntariat amb alguna de les entitats sense ànim de lucre del municipi que desenvolupi projectes dins d’aquest àmbit. En aquests 5 anys, ha atès unes 280 persones per ajudar-les a trobar una crida de voluntariat que s’adeqües a les seves característiques.

 A la web del Punt www.granollers.cat/voluntariat hi ha disponible informació de les entitats i els programes de voluntariat que ofereixen així com activitats relacionades. També us podeu inscriure al seu butlletí per estar informades de tots els temes relacionats amb el voluntariat a la ciutat i, especialment, de les crides de les entitats.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat