Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

DINAR D'APROFITATS

08/04/2017

El dissabte 8 d'abril a la Plaça de la Porxada de Granollers  

Es farà un àpat popular i gratuït cuinat amb aliments recuperats (aquells pobres aliments refusats perquè no són aptes per a la comercialització però si per al consum!!).  

Serà una jornada festiva i plena d'activitats i tallers per aprendre un munt, conscienciar-nos tots plegats i gaudir tot el matí i acabar tots junts amb un bon dinar cuinat per l'Ada Parellada!

El dinar l'organitza la Plataforma Aprofitem els Aliments, la Fundació El Xiprer, Granollers en Transició, la Magrana Vallesana, el Consorci de Residus i l'Ajuntament de Granollers.

Es vol mobilitzar 50 voluntaris i voluntàries per a la recollida d'aliments no-comercialitzables i la organització del dinar. Aquest és el link per apuntar-se com a voluntaris ttps://goo.gl/forms/U7PULmzjQ2IaUy4T2      

 

   

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència