Cercador

 

Dia Internacionsl del Voluntariat

05/12/2017

La pau i el desenvolupament sostenible necessiten voluntariat. Aquest és el missatge que vol transmetre enguany el Dia Internacional del Voluntariat, que any rere any se celebra el 5 de desembre. Aquest any, el lema de la campanya mundial és el #VolunteersActFirst, que traduït en català vol dir “El voluntariat: els primers a actuar”. El dia que reconeix la tasca voluntària de milers de persones al món té l’objectiu de sensibilitzar, fer prendre consciència i cridar l’atenció sobre la importància del voluntariat arreu del món.

L’any 1985, l’Assemblea General de les Nacions Unides va convidar a tots els governs a celebrar tots els anys un dia dedicat al voluntariat. L’acció de fer un projecte de voluntariat contribueix cap a l’assoliment dels Objectius del Desenvolupament del Mil·lenni, una sèrie de fites que volen acabar amb la pobresa, la fam, les malalties, la contaminació i degradació mediambiental o la discriminació cap a les dones.

Per conmemorar el Día Internacional del Voluntariat a  Granollers, hi ha l'exposició El Voluntariat Té un Punt Tu tens un Punt al vestíbul del Centre Cívic Nord, fins al 19 de desembre. Us animem a anar-la a veure!! 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat