Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Dia Internacional del Voluntariat a Barcelona: l’ADN que ens uneix!

16/12/2016

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) celebra, un any més, el Dia Internacional del Voluntariat Social per totes aquelles persones voluntàries de la comarca de Barcelona. Per aquest motiu, i com a homenatge a la seva tasca, tindrà lloc un acte, el proper 16 de desembre, al Centre Artesà Tradicionarius, on es realitzarà la presentació del "Manual de gestió del Voluntariat", una guia que pretén ser un suport a les entitats per a la gestió d'equips de persones voluntàries.

A la segona part de l'acte, es lliuraran els premis del "7è Concurs de Relats de Voluntariat Social", uns premis que donen veu a totes aquelles persones que cada dia dediquen part del seu temps als altres i volen donar la seva visió a través d’un relat curt.

 

Per conèixer el programa de l'acte i formalitzar la inscripció, podeu anar a la pàgina web de Xarxanet.org

 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència