Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Can Jonch acull l'exposició "El voluntariat té un punt, tu tens un punt!", la vens a veure?

06/05/2019

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau acull l’exposició "El voluntariat té un punt, tu tens un punt!".

L’exposició consta de diferents plafons on s’expliquen els diferents àmbits del voluntariat: el social, el comunitari, el cultural, l'ambiental i el de solidaritat internacional, alhora que dibuixa el perfil de persona que més s'adiu a cadascun.

A més a Can Jonch és la seu de l’Oficina del Punt del Voluntariat (c. del Rec, 19) que té com a objectiu promoure el voluntariat i posar en contacte persones que volen dur a terme un voluntariat amb diferents entitats i projectes de la ciutat. L'horari de l'Oficina del Punt del Voluntariat és els dimarts, d'11h a 13h i dijous, de 18 a 20h, també hi podeu contactar trucant al 93 842 68 34 o a través del correu electrònic voluntariat@granollers.cat.

Si tens ganes de conèixer què és el voluntariat i vols fer de voluntària en alguna de les entitats de la ciutat, no ho dubtis i vine’ns a veure! 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència