Cercador

 

Acció de neteja del riu Congost

06/05/2019

Dins de la 6a edició de la campanya del Let's Clean Up Europe, una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc. l'entitat Konghost proposa una acció de Neteja del riu Congost. 

En el següent enllaç podeu la informació d'aquesta, i de totes les activitats relacionades, del cap de setmana del 10 al 12 de maig.

 

Acció de neteja de la llera del riu Congost, amb xerrades, música i tallers.

HORARIS:

10h Trobada
Al Skatepark del Parc del Congost, inscripcions, petita xerrada de benvinguda i  explicació de les normes de seguretat. Entrega de guants i sacs.

10:30 Sortida
Anirem caminant fins al punt d'accés a la llera del riu. Baixem i comencem a agafar, separant en el mateix moment d'agafar-los, tots els residus que trobem.

12:30 Pesada dels Residus
Un cop recollits i duts al punt de reunió, els organitzadors pesarem tot el recollit per tal de tenir dades de l'acció. Un cop fet procedirem a llençar-los al contenidor corresponent.

13:30 Xerrades
Sobre, Zero Waste i Hàbits de Consum

14:00 Dinar de Carmanyola
Que cadascú es porti el seu dinar, hi haurà taules i cadires, una font on rentar-se les mans i un petit vermutet cortesia dels organitzadors.

16:00 Despedida

Organitzada per Konghost amb el suport de Granollers en Transició, i la col.laboració de l'Ajuntament de Granollers i Enelmo.

Consells de Seguretat:
http://residus.gencat.cat/web/.content/home/ambits_dactuacio/prevencio/setmana_europea_prevencio_de_residus/lcue/2017_2018/CARTELL-SEGURETAT.pdf

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat