Cercador

 

Voluntariat Educatiu de Rella-Gr i el Cem

 

QUI SOM

El Voluntariat Educatiu de RELLA-GR l’impulsa un grup de persones (associades a RELLA, Associació de Mestres i Professorat Jubilats) que entén que és el conjunt de la societat qui educa, de manera que vol convertir en acció concreta aquestcompromís de contribuir a l’educació d’infants i adolescents de la ciutat.

D’ON VENIM

El projecte va entrar en funcionament el curs 2013-2014, amb la participació d’una cinquantena de persones voluntàries, que en els cursos següents s’ha duplicat amb escreix, posant en evidència per una banda la necessitat que tenen les escoles del seu suport i de l’altra l’elevat compromís de la societat granollerina, que es mostra així sensible i disposada a col·laborar per fer real el principi de “ciutat que educa”.

Davant la impossibilitat que el projecte seguís més enllà del curs 2016-2017 perquè la LLEI 25/2015 del Voluntariat i de foment a l’associacionisme impedeix que sigui l’Ajuntament qui impulsi un projecte com aquest, un grup de persones que ja estàvem implicades en el projecte vam decidir associar-nos a RELLA, Associació de Mestres i Professorat Jubilats. Aquesta vinculació ens ha permès crear RELLA Granollers, una entitat integrada dins de RELLA. Des d’aquest moment el Voluntariat Educatiu de la ciutat de Granollers està impulsat i gestionat per RELLA Granollers, col·laborant de manera estreta amb el Servei d’Educació de la ciutat i formant part, com entitat educativa, del Consell Escolar Municipal.

 

QUINS OBJECTIUS TENIM

  1. Aconseguir que els centres educatius de la ciutat es puguin mantenir, siguin quines siguin les circumstàncies econòmiques del moment, com espais de cohesió social, de compromís i d’incentivació educativa, autèntics vivers d’esperança i expectatives positives per a tothom.

  2. Defensar i convertir en acció real els principis i valors de Ciutat Educadora, que suposen que la ciutadania participa en un projecte educatiu.

 

COM HO FEM

El protagonisme del projecte el tenen les persones voluntàries.

En el moment que una persona sent la necessitat i la voluntat de col·laborar cal que ompli el seguent formulari:      

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_y-mb_X_CQSTWxrc780CjBlhLwglHzsoXYDJjSsmLyb7eBw/viewform .

També pot consultar la crida penjada en la web del Punt de Voluntariat Granollers o bé anar presencialment al mateix Punt de Voluntariat, al c/ del rec 19 de Granollers, els dimarts de 11h a 13h i els dijous de 18h a 20h. A partir d'aquell moment se’l convocarà a una entrevista. L'equip impulsor de RELLA contrastarà la seva disponibilitat amb les demandes dels centres educatius i li farà una proposta de col·laboració.  Després d’una trobada de presentació entre la persona voluntària i el responsable del programa al centre educatiu, es signarà un full de compromís i s’iniciarà l’acció voluntària

 

 

 

 

 

 

CRIDES

Voluntariat Educatiu de Rella-Gr i el Cem
Data límit:
28/05/2020
Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat