Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

ONGD Mans Unides Vallès Oriental

 

ADREÇA: Anníbal, 60 (Granollers)
TELÈFON: 93 870 62 49
WEB: www.mansunidesvor.org
CORREU ELECTRÒNIC: info@mansunidesvor.org

 

MANS UNIDES és una Organització No Governamental pel Desenvolupament (ONGD), catòlica i oberta a tothom. Plena de voluntaris que treballem des de 1960 i que lluitem contra la pobresa, la fam, la malaltia, la manca d'instrucció i contra les seves causes.

Per tot això, treballem en tres línies d'actuació:

  • Sensibilitzem i informem de tot a l'opinió pública i els òrgans de poder.
  • Financem projectes de desenvolupament d'arreu del món.
  • Ajudem en els casos d'emergència social.

El voluntariat és una dels grans fortaleses i característiques de Mans Unides i el que ens distingeix de la resta d'ONG. Les persones que treballen en l'organització ho fan des del convenciment que és necessària la participació i implicació de tots per a aconseguir un món més just.

D'acord amb els estatuts de Mans Unides, tots els càrrecs de l'ONG estan ocupats per voluntaris. Més de 5.000 voluntaris a tota Espanya destinen una part del seu temps a treballar per a eradicar la pobresa i la fam. Són voluntaris que, en la seva majoria, col·laboren de forma continuada en la nostra organització. Només un reduït nombre de persones contractades assumeixen les tasques que per la seva preparació tècnica i dedicació, no poden ser cobertes per voluntaris.
 

CRIDES

ONGD Mans Unides Vallès Oriental
Data límit:
30/07/2019
Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència