Cercador

 

Fundació i Associació APADIS

 

NOM DE L'ENTITAT: Fundació i Associació APADIS

ADREÇA: C/Rosselló, 37 (Les Franqueses del Vallès)

TELÈFON: 93 840 32 85

WEB: www.apadis.org

CORREU ELECTRÒNIC: fundacio@apadis.org

 

L’entitat APADIS va iniciar la seva activitat i actuació l’any 1994, mitjançant el servei de lleure especialitzat per a persones amb discapacitat i els seus familiars. Anys més tard la seva seu es va traslladar al municipi de Les Franqueses del Vallès possibilitant una atenció sistèmica a moltes famílies i persones amb discapacitat.

Gràcies a suport i iniciativa de moltes persones, l’entitat APADIS ha pogut desenvolupar nombrosos programes i projectes sense ànim de lucre.

Som una gran família, un centre integrat per professionals amb prestigi i gran qualitat humana. Un centre de referència.

Les FINALITATS principals de l’entitat es concreten en:

  • Promoure la integració social i laboral de les persones amb discapacitat en igualtat de drets i oportunitats.
  • Millorar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat i els seus familiars.
  • Continuar lluitant per a defensar la igualtat de drets i oportunitats col·laborant amb les principals plataformes d’atenció i defensa de les persones amb discapacitat. Federació FEAPS Espanya i DINCAT a Catalunya.

 
MISSIÓ: millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i els seus familiars amb els recursos necessaris per promoure una major integració social-cultural en igualtat d’oportunitats.

 
VISIÓ D’APADIS: invertir temps i esforç en cercar el futur que ens agradaria per les persones amb discapacitat i els seus familiars dissenyant una planificació centrada en la persona (PCP) i les necessitats de la família.

 

Si estàs interessat/ada en ser voluntari/a d'APADIS, pots entrar a l'enllaç de la fundació i omplir el formulari corresponent. Per qualsevol cosa, l'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 17 a 20:30 hores.

 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat