Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Club Balonmano Granollers

 

ADREÇA: Palau d’Esports de Granollers

              Av. Francesc Macià s/n (Granollers)

TELÈFON: 93 879 28 62

WEB: www.bmgranollers.cat

CORREU ELECTRÒNIC: bmgranollers@bmgranollers.cat

 

 

El Club Balonmano Granollers és un club esportiu dedicat a la formació i a la pràctica de l’handbol. Participa en competicions de totes les categories, tant masculines com femenines, i organitza durant la temporada diferents esdeveniments i tornejos.

Els objectius de la Fundació giren al voltant d'una idea fonamental: garantir el futur i la continuïtat de l'escola de jugadors, i això es fa mitjançant la promoció de l'esport de l'handbol i dels diferents campionats, partits, lligues, copes i altres esdeveniments (de competició, d'entrenament, de formació i/o divulgació) d'aquest esport. Per dur a terme els seus objectius, la Fundació podrà acollir, recolzar, impulsar i endegar iniciatives pròpies i alienes, aportant mitjans humans i materials a les mateixes, tant es tracti d'activitats puntuals com es tracti d'activitats contínues.

La Fundació organitza:

  • Les "Trobades d'handbol escolar", amb uns 900 nens inscrits a la darrera edició
  • La Granollers CUP (Torneig Internacional d'Handbol Base), que, des de fa més 15 anys, aplega més de 3000 jugadors i jugadores de tots els continents.
  • Les Fases de Sector dels Campionats Estatals en categoria Cadet i Juvenil.
  • El Torneig Internacional "Ciutat de Granollers", en la categoria Sènior, amb la participació de destacats equips de l'handbol internacional juntament amb el nostre equip d'Asobal.
  • Organització de cursos de formació per a tècnics i monitors d'handbol.
Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència