Cercador

 

Associació per a la Intervenció Social Integral DIMAS

 

ADREÇA: Avinguda Sant Julià, 83 (Granollers)

TELÈFON: 93.846.62.82

WEB: www.dimaseis.com

CORREU ELECTRÒNIC: aisi.dimas@gmail.com

 

D'ON VENIM
L'associació Dimas va començar el seu camí, el desembre de 1995, a partir d'un grup de persones amb una trajectòria de compromís personal en la lluita contra l'exclusió social: voluntariat de presons, càritas, treball social i món obrer.

EL NOSTRE IDEARI
L’objectiu primigeni i únic de l’Associació Dimas és procurar la reeducació i reinserció social de les persones amenaçades d’exclusió. Els altres objectius que ens proposem tenen sentit en funció de la seva contribució a l’assoliment del primer.

COM HO FEM
Els nostres projectes. Ideem projectes que mica en mica va posant a la pràctica conjuntament amb altres entitats, o bé directament i amb recursos propis.

Els mitjans per a aconseguir-ho poden ser diversos i es porten a terme des de diverses vessants:

  • El treball intern i propi de l’associació a través dels projectes que s’executen: EAAM, acollida i seguiment de TBC’s, conveni amb el CIRE, formació, ...
  • La creació i desenvolupament de Dimas EIS, sl per a crear oportunitats laborals per a persones en risc d’exclusió o amb dificultats d’accés al mercat de treball.
  • Les accions de sensibilització i difusió dirigides a la societat en general.

Els col·lectius a qui ens adrecem són persones derivades del Departament de Justícia en situació penitenciària que els permet sortir a treballar, però també ens dirigim a altres col·lectius que provenen dels serveis socials públics (aturats de llarga durada, sense sostre, PIRMIS, etc.).
 

MÉS ACTIVITATS DE L'ASSOCIACIÓ: Per tal de donar compliment al segon objectiu dels nostres estatuts, que és la sensibilització i implicació de la societat en la problemàtica de l’exclusió social, l’Associació Dimas es planteja dues activitats anuals que es concreten en:

  • Pels socis i simpatitzants: Trobada anual de socis en un format de dinar de germanor, distès i acollidor. Inclourà un espai breu per a realitzar l’assemblea anual, donar les informacions necessàries, etc. I un segon moment amb la participació d’algun ponent que ens ajudi a reflexionar sobre la realitat concreta de l’economia social i altres temes en relació a l’exclusió social.
  • Per tothom que estigui interessat: Jornada de sensibilització en format xerrada, taula rodona, conferència, per tal de tractar temes d’interès social i d’actualitat relacionats amb els objectius que pretén aconseguir l’associació, els interessos, i el treball que realitza.

 
VULL SER VOLUNTARI: La nostra intenció és crear xarxes de participació dels ciutadans en els processos d’acompanyament i d’inserció mitjançant diferents tasques en les que tu, si hi estàs interessat, pots participar posan-te en contacte amb nosaltres.

 

CRIDES

Associació per a la Intervenció Social Integral DIMAS
Data límit:
21/05/2020
Associació per a la Intervenció Social Integral DIMAS
Data límit:
24/05/2020
Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

ON EL POTS TROBAR?

El Punt del Voluntariat es troba a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.

Localització:

Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19
08401 Granollers
Telèfon 93 842 68 34

Horari d'atenció presencial:

Dimarts, de 11,00h a 13,00h.
Dijous, de 18,00h a 20,00h.

Atenció virtual:
www.granollers.cat/voluntariat