Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Assemblea Comarcal de la Creu Roja a Granollers

 

ADREÇA: c/ Joan Prim, 38, 08402 Granollers

TELÈFON: 93.861.12.40

CORREU ELECTRÒNIC: granollers@creuroja.org

 

La Creu Roja a Granollers, al llarg d’aquests més de cent anys que portem fent acció al territori, hem anat assolint els reptes propis d’una societat canviant amb població diversa i de vegades amb entorns familiars febles. També en la lluita contra l’exclusió social, intervenint en la prevenció i l’assistència de la violència de gènere, al costat de la gent gran, dels infants, dels reclusos, de les persones amb addicions, ... Tota una feina que és possible, en bona part, gràcies al voluntariat, a persones que no dubten en donar el seu temps i el seu esforç per ajudar els altres. En definitiva, persones que contribueixen a crear una societat millor.

La presència de la Creu Roja a la comarca és habitual també en actes socials, esportius, festius, en tasques de prevenció i assistència.

Aquesta és només una petita part de la tasca que duu a terme gràcies als seus importants pilars: el voluntariat, les persones i empreses sòcies i l’equip tècnic.

Aquestes tasques són imprescindibles per construir la societat present i futura, per donar prioritat a aquells valors que haurien de guiar a la solidaritat, les ganes de compartir i l’esperit de lluita contra les adversitats en aquests temps complicats que estem vivint.

 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència