Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Amnistia Internacional Catalunya, grup Granollers

 

ADREÇA: Ens reunim a Can Jonch-Centre de Cultura per la Pau, c/ del Rec, 19 (Granollers)

WEB: http://www.amnistiacatalunya.org/grupos/granollers

CORREU ELECTRÒNIC: granollers@amnistiacatalunya.org

 

QUI SOM: Som un grup intergeneracional d'activistes que formem part d’Amnistia Internacional. El grup de Granollers d’Amnistia Internacional té més de 15 anys d’història i està integrament format per voluntaris i voluntàries. A Catalunya hi ha 14 grups locals d'Amnistia Internacional. Amnistia Internacional és un moviment mundial de defensa dels drets humans, independent de qualsevol govern, ideologia política o creença religiosa.

El nostre treball és possible gràcies al compromís i la solidaritat de moltes persones: els nostres socis, sòcies i donants d'arreu del món. No acceptem finançament de Governs nacionals ni donacions de partits polítics.

 

QUINS SÓN ELS NOSTRES OBJECTIUS: El nostre objectiu és realista, volem canviar la vida de moltes persones! Volem que totes les persones gaudeixin dels drets recollits a la Declaració Universal de Drets Humans; que siguin una realitat per a més persones arreu del món.
I sabem que això és possible. Activistes d’arreu del món ho han demostrat:

- Oposant resistència als qui soscaven els drets humans

- I demanant responsabilitats als qui estan en el poder

 

Els grups d'Amnistia Internacional fan notar les violacions de drets humans que succeeixen al món amb concentracions simbòliques a les seves localitats, recollides de signatures, escrits, xerrades... L'acció conjunta s'ha demostrat al llarg dels anys eficaç per salvar la vida de moltes persones preses de consciència, condemnades a penes de mort o per canviar lleis discriminatòries.

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència