Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Amics del Xiprer

 

ADREÇA: C/ Josep Umbert 08402 Granollers

TELÈFON: 661 86 86 16 (Natàlia Sanchis).

WEB: http://www.amicsdelxiprer.cat/

CORREU ELECTRÒNIC: info@amicsdelxiprer.com

 

Compromesos amb el present

Amics d'El Xiprer és una associació que es crea el més d'abril de 2010. La iniciativa sorgeix d'un grup de granollerins, amb inquietuds i de procedències diverses, que comparteixen l'anhel que les persones s'impliquin més en donar les respostes que la societat demana.

A partir del coneixement de l'activitat que fa El Xiprer a favor de la dignitat de les persones, el projecte Amics d'El Xiprer pretén despertar consciències, generar compromís i fer néixer les ganes de compartir.

 

Compromesos amb El Xiprer

Darrerament ha crescut el nombre de persones que s'adreça a El Xiprer. Els efectes de la crisi actual han provocat que moltes més persones necessitin una ajuda externa per tirar endavant. Per altra banda, El Xiprer ha vist com les fonts que aporten ajuda econòmica estan començant a minvar, i podria anar a més.

Es per això que els objectius de l'associació són:

  • Difondre la feina que desenvolupa El Xiprer.

  • Crear una xarxa de persones que col·laborin econòmicament amb El Xiprer.

  • Organitzar un servei de voluntaris adreçat a assessorar i acompanyar a les persones que es troben amb dificultats econòmiques.

 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència