Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Amics de la Gent Gran

 

ADREÇA: Carrer d'en Grassot 3, 1r pis (Barcelona)

TELÈFON: 93.207.67.73

WEB: www.amicsdelagentgran.org

CORREU ELECTRÒNIC: granollers@amicsdelagentgran.org

 

Amics de la Gent Gran som una organització de voluntariat que treballem per millorar la qualitat de vida de la gent gran. La nostra missió és lluitar contra la soledat i la marginació social de les persones grans, mitjançant l'acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen i la sensibilització de la societat.

Hi ha moltes raons per fer voluntariat amb Amics de la Gent Gran, potser tantes com persones voluntàries té l’entitat.

 

Per què fer voluntariat?

  • Perquè podràs oferir la teva companyia a una persona gran que la necessita i que, sense tu, no obtindria aquest suport.
  • Perquè aprendràs moltes coses dels grans, que són font d’experiència vital i història viva, però sobretot perquè et sorprendrà la seva actitud de respecte i agraïment.
  • Perquè et permetrà ser conscient de les diferents realitats socials que existeixen, i així, enriquir-te como a persona.
  • Perquè faràs molts bons amics, dels que rebràs tant com tu els donaràs.
  • Perquè participaràs d’un projecte social únic, que té l’amistat com el seu eix principal.

Les persones voluntàries mai no es troben soles en el desenvolupament de la seva tasca. Amics de la Gent Gran disposem d’un equip tècnic que està permanentment al servei dels voluntaris per oferir-los suport i atendre els seus dubtes o necessitats.
 

Imatges: 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència