Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Voluntariat pel Gran Recapte

Data límit d'inscripció: 
29/11/2018
Responsable de la Crida: 
Recapte d'aliments
Telèfon: 
93 346 44 04
Horari: 
Diferents torns de 3h o 4 h.
Descripció de l'activitat objecte de la crida: 

 

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup que, arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició.

El Gran Recapte d'Aliments el 2017 ha recollit 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris. Esperem poder comptar per a l'edició del 2018 novament amb la necessària col·laboració dels voluntaris i donants per tornar a donar suport als més necessitats dels nostre entorn.

El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana al Banc dels Aliments.

L'any passat van ser més de 30.000 voluntaris en tot Catalunya i enguany l'objectiu és comptar novament amb un mínim de 27.000 voluntaris.

Si vols ajudar-nos a fer arribar aliments a qui més ho necessita, fes-te voluntari o coordinador d'un punt de recollida els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

En el següent enllaç trobaràs tota la informació i el formulari per fer-te voluntari https://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/

Àmbit d'actuació: 
Comunitari
Lloc de l'activitat: 
A supermercats de tot Catalunya
Activitat: 
Puntual
Horari de l'activitat: 
Hi ha establerts diferents horaris
Dates / Dies i horaris: 

Divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre.

Nombre de voluntaris: 
Indefinit
Dedicació del Voluntari/ària: 

Els voluntaris hauran de cobrir un torn de 3h/4h durant els dies de recapte, al punt de recollida que hagin triat.

Perfil del Voluntari/ària: 

Persona oberta i sensibilitzada amb l'activitat que es realitzarà tot el cap de setmana

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència