Cercador

 

Voluntariat Educatiu

Data límit d'inscripció: 
03/11/2019
Responsable de la Crida: 
RELLA-Gr (Agnès Boixader)
Telèfon: 
938 426 852
Horari: 
De 9 a 13
Descripció de l'activitat objecte de la crida: 

Es tracta que les persones voluntàries realitzin de manera puntual o permanent (un trimestre, un curs escolar) tasques de suport i acompanyament d’infants, adolescents i famílies en l’àmbit educatiu, en col·laboració amb els centres educatius de la ciutat (reforç escolar, acompanyament a les sortides, suport a les diferents activitats escolars, suport lingüístic a alumnes i/o famílies nouvingudes, activitats de lectura, etc.)

Si estas interessat o interessada cal omplir el seguent  formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_y-mb_X_CQSTWxrc780CjBlhLwglHzsoXYDJjSsmLyb7eBw/viewform i ja es posaran en contacte amb tu.

 

Àmbit d'actuació: 
Comunitari
Lloc de l'activitat: 
Centres educatius de Granollers: a concretar segons les possibilitats i desigs de cada persona voluntària.
Activitat: 
Permanent
Horari de l'activitat: 
A concretar amb cada centre educatiu i en funció de l’activitat triada per la persona voluntària.
Dates / Dies i horaris: 

A concretar per a cada tipus d'activitat i centre educatiu.

Nombre de voluntaris: 
En funció de les necessitats i demandes dels centres educatius
Dedicació del Voluntari/ària: 

Cada activitat requereix un compromís diferent. Les accions poden ser tasques de suport en moments puntuals que es donin al llarg del curs, per exemple l’acompanyament a sortides, tallers o altres activitats contemplades per cada centre. Però també es pot fer suport en altres activitats que requereixen major presència, com el reforç escolar, l’atenció a la biblioteca, el reforç en tallers de plàstica o l’acompanyament a la lectura.

Perfil del Voluntari/ària: 

Majors de divuit anys amb capacitat per acompanyar infants o adolescents en la realització de diferents tasques escolars, amb voluntat de posar-se al seu servei i de seguir les directius indicades per l’equip directiu de cada centre.

Taula d'entitats de voluntariat