Cercador

 

Projecte d'hort urbà d'ús socio-educatiu

Data límit d'inscripció: 
21/06/2018
Responsable de la Crida: 
Susana Sánchez Bueno
Correu electrònic: 
Telèfon: 
93 846 62 82
Horari: 
De 8:30h a 14:30h.
Descripció de l'activitat objecte de la crida: 

L'objectiu de l'activitat és la dinamització socioeducativa i la formació bàsica en l’àmbitde l’horticultura orientada cap a l’agricultura ecològica amb l’objectiu de desenvolupar activitats d’acollida, formació i orientació en un espai a l’aire lliure, però inserit a la ciutat. 

Es un espai d'hort, dividit en diferents parcel·les que treballaran diversos col·lectius de la ciutat en l'àmbit de l'educació o el risc d'exclusió i altres espais de jardí que també es dinamitzaran amb diverses activitats relacionades.  

 

Àmbit d'actuació: 
Social
Lloc de l'activitat: 
Espai situat al barri Congost, davant de la Parròquia de Fàtima.
Activitat: 
Permanent
Horari de l'activitat: 
Diàriament, de 9:00 a 14:00h.
Dates / Dies i horaris: 

El projecte funciona cada dia de 9:00 a 14:00h, però els voluntaris poden oferir-se per a diferents dies i horaris, depenent de la seva disponibilitat. 

Nombre de voluntaris: 
3
Dedicació del Voluntari/ària: 

A concretar segons disponibilitats dels voluntaris, tenint en compte que l'activitat funciona cada dia.

Perfil del Voluntari/ària: 

Es necessiten 2 perfils de voluntaris diferents:

- Persona tècnica: persona més especialitzada amb coneixements de jardineria i horticultura per ensenyar les tècniques i tasques del treball de la terra. Així com oferir assessorament sobre temes més específics (tractaments fitosanitaris, tècniques més específiques,...)  

- Dinamitzador/a: amb habilitats educatives per fer tasques de dinamització del grup, acompanyament personal, resolució de conflictes, etc. 

 

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència