Cercador

 

Missatge d'error

User warning: The following module is missing from the file system: ave_baixanewsletter. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1156 of /home/gnuine/drupal_granollers_2016/includes/bootstrap.inc).

Ens ajudes a lluitar contra la soledat de les persones grans a Granollers i rodalies?

Data límit d'inscripció: 
25/09/2019
Responsable de la Crida: 
Montse
Telèfon: 
636377734
Horari: 
9:00 a 20:30
Descripció de l'activitat objecte de la crida: 

Un dels objectius d'Amics de la Gent Gran aquest 2019 és impulsar la nostra acció social i sensibilitzadora a Granollers. Per això estem en procés de recerca de voluntàries i voluntaris, que amb la seva participació reactivaran la lluita contra la soledat a la capital del Vallès Oriental i a les rodalies. Busquem persones solidàries i compromeses amb la gent gran que ens vulguin ajudar fent acompanyaments a domicili a persones grans que estiguin soles a Granollers i/o que vulguin fer tasques de gestió i creixement de l'entitat.

A QUI ACOMPANYEM?: El perfil majoritari de les persones que acompanyem és el d’una persona més gran de 65 anys de Granollers, que pateix les conseqüències de la soledat.

QUAN?: Qualsevol dia de la setmana al matí o a la tarda. Es requereix un compromís continuat per desenvolupar aquesta tasca.

ON?: Actualment necessitem voluntaris/es que acompanyin les persones grans i realitzin tasques de gestió a Granollers o rodalies.

QUI?: Persones més grans de 18 anys solidàries i compromeses amb les persones grans.

PROCEDIMENT: Si t'interessa ser voluntari/a d’Amics de la Gent Gran a Granollers contacta amb la persona responsable de la crida.

Àmbit d'actuació: 
Social
Lloc de l'activitat: 
Granollers i municipis propers
Activitat: 
Permanent
Horari de l'activitat: 
Matí o tarda
Dates / Dies i horaris: 

Qualsevol dia de la setmana en funció de la vostra disponibilitat.

Nombre de voluntaris: 
25
Dedicació del Voluntari/ària: 

2 hores setmanals

Perfil del Voluntari/ària: 

Persones sensibles i compromeses majors de 18 anys

Taula d'entitats de voluntariat

CURSOS

Dirigit a tota persona, major d’edat, interessada en adquirir els coneixements per saber com actuar en una situació d’emergència